Ik hoor het je denken. En heel eerlijk, zo voelde het eerst ook wel voor mij. Want wat ga ik nu voor spectaculairs toevoegen in bloggend mama land? Let’s find out, zou ik zeggen. 

De perfecte mama

Dit hierboven ben ik. Nina, mama van twee apen van 6 en 8 jaar oud en getrouwd. Ik heb mijn eigen bedrijf Business Moms Nederland  en werk ik al bijna 16 jaar bij dezelfde baas in loondienst. Daarnaast begin ik eind maart met een nieuwe studie. Mijn leven is druk maar met passen, meten en plannen lukt het mij heel goed om (bijna) alles met fun and ease te doen. En dat is meteen ook mijn motto. Alles doen vanuit fun and ease.

De perfecte mama bestaat niet en dus ben ik ook niet de perfecte mama. Ook mijn dagen zijn soms gevuld met mopperen, zuchten en dan wijn. Want hey… met wijn is alles zo weer oké. En voordat je denkt dat ik nu een alcoholist ben… nee. Sarcastisch, dat wel!

Good moms say bad words...

All moms in the world

En dat is misschien ook wel een beetje alles omvattend. Ik neem het leven niet te serieus. Daar wordt het alleen maar zwaar en moeilijk van. Zonde! Verwacht hier geen perfect mom verhalen maar eerlijke verhalen over het moederschap, ondernemen en dadelijk weer studeren.  Gemixt met wat sarcasme.

Ik wens je veel plezier met lezen.

Liefs Nina

Liefs Nina

Similar Posts